خوراك مرغ بختياري

مواد لازم :
مرغ بدون پوست و ريز خرد شده= 1 عدد متوسط
پياز متوسط= 4 عدد
نمك زرد چوبه زعفران كاري= به مقدار لازم
ترشي ناردون ( دانه انار خشك شده )= 2 پيمانه
روغن =به مقدار لازم
طرز تهيه :
ابتدا در يك قابلمه روغن ريخته و پياز ها رو كه با رنده ريز رنده كرده ايم اضافه و تفت ميدهيم در اين فاصله دانه هاي انار خشك شده يا ترشي ناردون را با 2 ليوان آب حدود نيم ساعت ميجوشانيم تا غليظ شودو از صافي رد ميكنيم و بعد مرغ هاي تيكه شده را به پيازها كه طلايي شده اند اضافه و تفت مي دهيم كمي كه سرخ شدند نمك ، زرد چوبه ، كاري ، زعفران آب كرده را اضافه و كاملاَ تفت ميديم و ترشي ناردون را اضافه اضافه كرده كه حدود 1 و نيم ليوان آب ميشه و در قابلمه را مي گذاريم تا با حرارت كم پخته و آب آن بخار شود .
نكته:اين خوراك مرغ بختياري كه مزه ترش داره بسيار كم آب و خوشمزه است كه از خاله جونم ياد گرفتم ممنون خاله منيژه!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: