شیرینی پنجره ای

مواد لازم:
آرد= یک پیمانه(100گرم)
تخم مرغ =5 عدد
نشاسته=یک پیمانه(115 گرم)
گلاب=5-4 قاشق غذاخوری
روغن= به مقدار لازم(حدود نیم لیتر)
وانیل= یک چهارم قاشق چای خوری
پودر قند=به مقدار لازم
طرز تهیه:
نشاسته را در گلاب حل کنید.
تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید.
آرد، تخم مرغ و وانیل را به نشاسته اضافه کرده و مخلوط نمایید. سپس از صافی عبور دهید.
روغن فراوان را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گذاشته تا کاملا داغ شود.
قالب را داخل روغن بگذارید تا داغ شود و سپس آن را داخل مواد فرو ببرید(به اندازه ای که مایه تا لب قالب برسد ولی روی قالب را نگیرد). بلافاصله قالب را داخل روغن بزنید و آن را تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود؛ سپس حرارت را ملایم کنید تا نان شیرینی کمی برشته شود. بعد آن را از روغن خارج کنید و روی توری صافی بگذارید روغن اضافی آن گرفته شود.
وقتی کاملا سرد شد، کمی پودر قند را روی آن الک کنید.
تذکر:
نکته حساس این شیرینی در گرم کردن قالب شیرینی می باشد که باید دقت شود نه زیاد داغ شود و نه زیاد سرد، که مایع به آن بچسبد.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: