لازانيا با مايکروفر

مواد لازم :
گوشت چرخ كرده=300 گرم
لازانيا=600 گرم
پنير پيتزا=400 گرم
سس گوجه فرنگي= قدري
رب گوجه فرنگي= 3 قاشق سوپخوري
پياز داغ عسلي= 4 قاشق سوپخوري
فلفل سبز دلمه اي= 2 عدد
قارچ=200 گرم
آب=2 ليتر
زعفران= 0.5 قاشق مرباخوري
كره=25 گرم
روغن=1 قاشق سوپخوري
فلفل= قدري
نمك= قدري
طرز تهيه :
طرز تهيه مايه گوشت :
گوشت چرخ کرده ، فلفل دلمه اي ، قارچ ، پياز داغ ، نمک و فلفل را مخلوط کرده آن را به مدت 10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار مي دهيم . سپس مقداري از رب گوجه فرنگي را در ظرف ديگري با آب جوش حل کرده مقداري زعفران و کره به ان اضافه کرده و ان را به مدت 3-2 دقيقه در مايکروفر قرار مي دهيم و ان را به مايه فوق اضافه کرده روي ظرف را پوشانده و مجددا به مدت 5 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار مي دهيم .
طرز تهيه لازانيا :
يک ظرف مناسب انتخاب کرده آب را داخل آن ريخته و به مدت 10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر مي ريزيم تا آب به جوش آيد . سپس مقدار کمي روغن مايع ( يک قاشق غذا خوري ) و نمک به آب اضافه کرده و ورقه هاي لازانيا را داخل آن قرار مي دهيم و ظرف را به مدت 8-6 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار مي دهيم . سپس آن را آبکش مي کنيم .
يک تابه مناسب انتخاب کرده و يک لايه از ورقه هاي لازانيا را داخل آن قرار داده روي آن را مقداري سس گوجه فرنگي ريخته و سپس يک لايه از گوشت و يک لايه پنير مي ريزيم . بدين ترتيب مي توان لايه ها را دو بار تکرار کرد.
درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 5 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار مي دهيم . سپس درب ظرف را برداشته و 5 دقيقه ديگر با قدرت 100% آن را داخل مايکروفر قرار مي دهيم .
بدين ترتيب غذا آماده است.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: